Weer open!

We kijken al een tijd uit naar het moment dat we weer diensten kunnen houden waarbij een deel of liever nog de gehele gemeente aanwezig zou kunnen zijn. Na een positief advies van het moderamen van de PKN om te gaan beginnen met diensten waarbij maximaal 30 bezoekers (excl. medewerkers) aanwezig zijn, heeft de kerkenraad besloten om de corona werkgroep te laten kijken wat de mogelijkheden zijn.

We zijn dankbaar dat er mogelijkheden gevonden zijn om per zondag 06-03-2021 weer te kunnen starten met de diensten waarbij ook gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierbij gelden wel de volgende
maatregelen:

• Er mogen per dienst maar max. 30 bezoekers (excl. medewerkers) aanwezig zijn.
  • U wordt uitgenodigd voor de betreffende dienst.
  • Deze uitnodiging moet u binnen 48 bevestigen of afwijzen.
  • Heeft u klachten die gerelateerd zijn aan corona, heeft u zelf of een van de gezinsleden corona, dan blijft u thuis en meldt u zich af.
  • Bij het binnengaan en uitgaan van het kerkgebouw is het dragen van een mondkapje verplicht en dient u de aanwijzingen van de stewards op te volgen.
  • Op de zitplaats mag het mondkapje af.
  • Voor het binnengaan van het kerkgebouw moeten de handen worden ontsmet en zullen u de triage vragen gesteld worden door het welkomstkerkenraadslid.
  • Tijdens de dienst mag er niet meegezongen worden. Voorzangers zullen de psalmen zingen tijdens de dienst.
  • Mocht bij u of een van uw gezinsleden binnen vijf dagen na de dienst waar u en/of uw gezinsleden aanwezig waren corona worden vastgesteld, dan dient u dit te melden bij de scriba, zodat we de overige
    mensen die in die dienst aanwezig zijn geweest kunnen informeren.

Al met al best wat maatregelen, maar hierdoor is het wel weer mogelijk dat we elkaar en onze Heere weer kunnen ontmoeten in de kerk tijdens onze wekelijkse erediensten. We kijken uit naar gezegende diensten.

De kerkenraad