MISSIONAIR WERKPROJECT FRANKRIJK

MISSIONAIR WERKPROJECT FRANKRIJK

Datum: 7-7 t/m 17-7 zomer 2023
Bestemming: Berre l’Étang, nabij Marseille
Leeftijd: vanaf 14 jaar
Kosten: ca. EUR 375 p/p*

Met ongeveer 10 jongeren reizen we af naar Zuid-Frankrijk. Behalve ons goede humeur nemen we ook onze werk-skills mee. Het doel van de reis is namelijk praktische ondersteuning van de kleine lokale UNEPREF kerk. Denk aan schoonmaken en verven van de muren, het rooien van een 80 meter lange heg en andere (missionaire) klussen die gedaan mogen worden.

We verblijven op een nabijgelegen camping met privéstrand. ’s Morgens steken we de handen uit de mouwen. Er is ’s middags voldoende tijd voor ontspanning en ontmoeting. Ook zullen we natuurlijk de omgeving verkennen.

Is dit iets voor jou?
Geef je nú op bij Bart de Kluyver: 0613-132770 / bdekluyver@solcon.nl (voor 5 februari).

*De kosten van de reis, het verblijf en de materialen willen we graag door sponsoring bij elkaar brengen.
Let op: beperkte deelname mogelijk.