MISSIONAIR WERKPROJECT FRANKRIJK

ACTIES MISSIONAIR WERKPROJECT FRANKRIJK

klik hier voor de speciale website (en reserveren Restaurant Kerkzicht)

25 Maart – Flessen Actie
Coop dicht en geen zin of tijd om naar de supermarkt te gaan om uw lege flessen in te leveren? Geen probleem wij gaan op 25 maart tussen 9.00 en 14.30 Gouderak door om ze op te halen. Hebben we u gemist? Breng dan de flessen bij Wilgenhof 11 (fam. Van der Ree).

1 April – Poffertjes
Op 1 april worden er poffertjes gebakken voor het project op het winkelcentrum van Gouderak. Kom gezellig poffertjes eten en geniet ervan terwijl u het project steunt.

13 Mei – Moederdag Plantjesmarkt & autowassen
Kom 13 mei naar de plantjesmarkt op het Brouckplein bij de markt. Parkeer uw auto bij het Bouman huis, hier kan uw auto gewassen worden en/of gezogen. Op de plantjes markt neemt u een bakje koffie
en als u terug komt dan heeft u prachtige moederdag kadootjes, en een schone auto. Wat wilt u nog meer?

19 & 20 mei – Restaurant kerkzicht
Op 19 en 20 mei kunt u lekker uit eten in Gouderak. In Het Baken wordt Restaurant Kerkzicht gehouden. U kunt genieten van heerlijke gerechten en live muziek. Reserveren verplicht en minimale leeftijd is 12 jaar.


Wij jongeren uit de Gouderakse gemeente gaan naar Berre ‘l Etang in Frankrijk om daar de kerk op te knappen. Deze kerk heeft weinig leden waardoor ze onze hulp goed kunnen gebruiken. Daarom zijn wij van plan om met 14 jongeren op reis te gaan om ze te helpen. Dit kunnen wij niet alleen, daarom vragen wij u om ons te helpen. We hebben supergave acties bedacht. Hierboven zijn leuke activiteiten om een steentje bij te dragen bij het project.